16 Qershor 1991, u zhvillua demostrata e parë anti-fashiste në Shkodër

Në Shkodër, më 16 Qershor 1991, u zhvillua demostrata e parë anti – komuniste, që u pasua nga demostrata të tjera antikomuniste në dhjetor të atij viti dhe në vitin 1992.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply