16 Nëntor 1978, premiera e “Nusja dhe shtetrrethimi”

Nusja dhe shtetrrethimi

Premiera e filmave shqiptarë “Nga mesi i errësirës” dhe “Nusja dhe shtetrrethimi”, u dha në kinematë e Tiranës, më 16 Nëntor 1978. Ata ishin prodhim i kinostudios “Shqipëria e Re” dhe u mirpritën nga shikuesit dhe kritikat e kohës.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply