16 Nëntor 1919, letër e përfaqësuesve të Vlorës për Konferencën e Paqes në Paris

Konferencën e Paqes në Paris

Përfaqësues të qytetit dhe krahinave të Vlorës, më 16 Nëntor 1919, i dërguan nje letër kryetarit të delegacionit francez në Konferencën e Paqes në Paris, ku protestonin kundër politikës aneksioniste të Italisë në trojet e tyre.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply