16 Mars 1998, u përkujtuan me një ceremoni të përshpirtshme viktimat e luftës në Kosovë

Me qindra mijë kosovarë u mblodhën, më 16 Mars 1998, në të gjitha kishat katolike të Ipeshkvisë së Kosovës në meshën e përshpirtshme, që u mbajt për vrarët dhe të masakruarit në Drenicë. Në kishat e Prishtinës, Gjakovës, Gjilanit, Suharekës, Kamenicës, Malishevës, Podujevës, Kaçanikut, Vushtrisë, Pejës dhe Deçanit “Bijtë e nënë Terezës”, u mblodhën pa dallim feje, për të kujtuar viktimat terrorit shtetëror serb.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare