16 Mars 1937, Mbreti Zogu I urdhëroi hapjen e kurseve kundër analfabetizmit për gratë dhe vajzat

Më 16 Mars 1937, Mbreti Zogu I, urdhëroi hapjen e kurseve të para kundër analfabetizmit për gratë dhe vajzat, që nuk dinin shkrim e këndim.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare