16 Maj 1992, u dha premiera e baletit “Dafnis e Klos” e Moris Navelit

Në Teatrin e Operas dhe Baletit në Tiranë, më 16 Maj 1992, u dha premiera e baletit “Dafnis e Klos” e Moris Navelit.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare