16 Korrik 1966, në skenën e TOB, u dha premiera e baletit “Detashmenti i kuq i grave”

Në skenën e Teatrit të Operas dhe Baletit, më 16 Korrik 1966, u dha premiera e baletit “Detashmenti i kuq i grave”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply