16 Janar 1977, premierë e baletit për fëmijë “Shqiponja sypatrembur”

Në skenën e Teatrit të Operas dhe Baletit në Tiranë, më 16 Janar 1977, u dha premiera e baletit për fëmijë “Shqiponja sypatrembur” me muzikë të Çesk Zadesë, dirigjent Filip Kraja, baletmastër Miltiadh Papa dhe skenograf Pandi Mele. Interpretuan balerinët Keti Trojani, Albert Janku etj.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare