16 Janar 1920, letër e Luigj Bumçit për Konferencën e Paqes

Kryetari i delegacionit shqiptar në Konferencën e Parisit, Luigj Bumçi, më 16 Janar 1920, iu drejtua me një letër kryetarit të Lidhjes së Kombeve. Me anë të kësaj letre ai denonconte pazaret diplomatike të Konferencës në kurriz të Shqipërisë dhe shqiptarëve.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare