15 Tetori, Dita Ndërkombëtare e Grave të Fshatit

Dita Ndërkombëtare e Grave të Fshatit

15 Tetori, është Dita Ndërkombëtare e Grave të Fshatit, dita e luftës për të drejta, barazi dhe emancipim të asaj pjese të popullsisë, që mban peshën më të rëndë të familjes fshatare dhe punëve të vështira bujqësore.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply