15 Tetor 1923, Traktat Miqësie me Turqinë

Marrëdhëniet Shqipëri-Turqi

Në Ankara, më 15 Tetor 1923, u nënshkrua “Traktati i Miqësisë ndërmjet Shtetit Shqiptar dhe Republikës Turke”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply