15 Qershor 1977, Kuvendi miratoi “Kodin Penal të Republikës Popullore të Shqipërisë”

Kuvendi Popullor, miratoi më 15 Qershor 1977, “Kodin Penal të Republikës Popullore të Shqipërisë”. Ai pësoi një seri ndryshimesh në vitet 1981, 1988, 1990 dhe 1993, deri sa u zëvëndësua me kodin e ri penal të vitit 1994, që është në fuqi edhe sot.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply