15 Qershor 1906, doli numëri i parë i gazetës “Kombi”

Në Boston të SHBA, më 15 Qershor 1906, doli numëri i parë i gazetës “Kombi”, fletore e përjavëshme politike, shoqërore dhe letrare në gjuhën shqipe, pjesërisht edhe frëngjisht, italisht dhe anglisht.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply