15 Prill 1994, u nënshkrua marrëveshja mbi nxitjen e investimeve midis Shqipërisë dhe Hollandës

Në Tiranë, më 15 Prill 1994, u nënshkrua “Marrëveshja mbi nxitjen dhe mbrojtjen reciproke të investimeve midis Republikës së Shqipërisë dhe Mbretërisë së Hollandës.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare