15 Nëntor 1926, marrëveshje tregëtare me kolonitë Britanike

Ambasada shqiptare në Britani

Me shkëmbim notash diplomatike, më 15 Nëntor 1926, aderuan në “Marrëveshjen Provizore Tregëtare, në bazë reciprociteti dhe kombit më të favorizuar përfunduar, midis Shqipërisë dhe Britanisë së Madhe”, disa koloni Britanike të kohës.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply