15 Nëntor 1916, numri i parë i gazetës Posta e Shqipërisë

Posta e Shqipërisë

Gazeta e klerit katolik “Posta e Shqipërisë”, doli për herë të parë në Shkodër, më 15 Nëntor 1916. Botohej dy herë në javë dhe trajtonte problemet politike e kulturore të kohës.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply