15 Gusht 1932, doli numri i parë i revistës së ilustruar “Minerva”

Më 15 Gusht 1932, doli numri i parë i revistës së ilustruar “Minerva”. Botohej dy herë në muaj dhe vazhdoi të dalë deri në vitin 1936. Ndiqte vijën proqeveritare. Me të bashkëpunuan shumë firma të njohura nacionaliste.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply