14 Shtator 1942, lindi Sadie Agolli gazetare, mësuese

Gazeta Mësuesi

Pedagogia dhe gazetaria Sadie Agolli, u lind  më 14 Shtator 1942. Pas disa vitesh mësimdhënie në shkollat e Tiranës, për mëse dy dekada , ka punuar si redaktore në gazetën “Mësuesi” dhe revistën “Shkenca dhe jeta”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply