14 Shtator 1932, u ndaluan të gjitha shkollat e huaja që vepronin në Shqipëri

Arsimi në kohën e Ahmet Zogut

Me dekret-ligjin mbretëror, datë 14 Shtator 1932, në Shqipëri u ndaluan të gjitha shkollat e huaja që ishin hapur  dhe vepronin në vënd.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply