14 Qershor 1995, u realizua marrëveshja e huasë ndërmjet vendit tonë dhe Fondit të OPEC-ut

Më 14 Qershor 1995, nga pala shqiptare u krye, ratifikimi i “Marrëveshjes së huasë ndërmjet Qeverisë së Republikës së Shqipërisë dhe Fondit të OPEC-ut, për zhvillimin ndërkombëtar për projektin e rehabilitimit të ujitjes”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply