14 Prill 1994, u përfundua marrëveshja mes Shqipërisë dhe Gjermanisë mbi varret gjermane të Luftës së II Botërore

Në Tiranë, më 14 prill 1994, u përfundua “Marrëveshja mes Qeverisë së Republikës së Shqipërisë dhe Qeverisë së Republikës Federale të Gjermanisë, mbi varret gjermane të Luftës së II Botërore, në Republikën e Shqipërisë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare