14 Maj 1997, Kuvendi i Shqipërisë i hapi rrugë krijimit të mediave elektronike private në vendin tonë

Kuvendi i Shqipërisë miratoi, më 14 Maj 1997, Ligjin “Për Radion dhe televizionin publik dhe privat në Republikën e Shqipërisë” që i hapi rrugë krijimit të mediave elektronike private në vendin tonë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare