14 Maj 1997, ekspozitë në Bibliotekën Kombëtare për shtypin shqiptar të viteve 90-të

Nga 14 deri më 17 Maj 1997, në Bibliotekën Kombëtare, qëndroi e ekspozita e shtypit shqiptar të viteve 90-të. Për herë të parë në të, u ekspozuan gazetat dhe revistat, që botohen në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe në diasporën shqiptare. Shikuesit e shumtë u njohën edhe me shtypin e botuar, para vitit 1944, i cili për gjysëm shekulli ishte i ndaluar.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare