14 Korrik 1927, u përfundua me shkëmbim notash “Marrëveshja provizore tregëtare” me Austrinë

Midis Shqipërisë dhe Austrisë, më 14 Korrik 1927, u përfundua me shkëmbim notash “Marrëveshja provizore tregëtare mbi bazën e reciprocitetit dhe principit të kombit më të favorizuar”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply