14 Janar 1998, marrëveshje me Maqedoninë për vijën kufitare

Më 14 Janar 1998, Kuvendi i Republikës së Shqipërisë, ratifikoi “Marrëveshjen ndërmjet Qeverisë Shqiptare dhe Qeverisë Maqedonase për ndërtimin, riparimin dhe mirëmbajtjen e vijës kufitare në kufirin shtetëror shqiptaro-maqedonas”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare