14 Janar 1927, marëveshje tregëtare me Rumaninë

Në Tiranë më 14 Janar 1927, me shkëmbim notash midis Shqipërisë dhe Rumanisë u përfundua “Marrëveshja tregtare provizore mbi bazën e reciprocitetit dhe të principit të kombit më të favorizuar”. Kjo është një nga marrëveshjet e para të përfunduara mes dy vendeve tona.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare