13 Tetor 1992, marrëveshje për informim me Kosovën

Kosova

Në Gjenevë, më 13 Tetor 1992, u përfundua marrëveshja midis Ministrisë së Republikës së Kosovës për informim dhe Radio-Televizionit Shqiptar.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply