13 Tetor 1968, elektrifikimi i Dukagjinit

Elektrifikimi

Më 13 Tetor 1968, në Selcë u bë përurimi i ndërtimit të rrugës automobilistike të Malësisë së Madhe si dhe përfundimi i elektrifikimit të Kelmendit dhe Dukagjinit.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply