13 Tetor 1931, lindi Dritëro Agolli

Dritëro Agolli

Poeti, shkrimtari dhe dramaturgu ynë i shquar Dritoro Agolli, u lind më 13 Tetor 1931. Ai ka dhënë ndihmesën e vet edhe në zhvillimet politike të vendit.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply