13 Tetor 1926, shërbim konsullor Shqipëri-Greqi

Ambasada shqiptare në Athinë

Pas bisedimeve që u zhvilluan në Athinë, më 13 Tetor 1926, u nënshkrua “Konventa për vendosjen e shërbimit konsullor midis Shqipërisë dhe Greqisë”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply