13 Shkurt 1997, eksopzitë personale e piktorit Agim Çavdarbasha në Prishtinë

Në Galerinë e Arteve “Dodona” në Prishtinë, më 13 Shkurt 1997, u hap ekspozita personale e piktorit e skulptorit akademik kosovar Agim Çavdarbasha. Përveç punimeve në dru dhe mermer, ai ekspozoi dhe një numër vizatimesh.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare