13 Shkurt 1993, marrëveshje për nxitje të investimeve me Kinën

Në Pekin, më 13 Shkurt 1993, midis Qeverisë së Republikës së Shqipërisë dhe Qeverisë së Republikës Popullore të Kinës u nënshkrua “Marrëveshja për nxitjen dhe mbrojtjen e ndërsjelltë të investimeve kapitale”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare