13 Qershor 1958, u rivendosën marrëdhëniet diplomatike, midis Shqipërisë dhe Turqisë

Midis Republikës Popullore të Shqipërisë dhe Republikës së Turqisë, më 13 Qershor 1958, u rivendosën marrëdhëniet diplomatike dhe konsullore, të ndërprera pas pushtimit të Shqipërisë nga Italia fashiste, në prill të vitit 1939.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply