13 Prill 1992, koncert sinfonik për artdashësit e kryeqytetit nën drejtimin Jetmir Barbullushit

Orkestra Sinfonike e Radio Televizionit Shqiptar, nën drejtimin e dirigjentit Jetmir Barbullushi, më 13 Prill 1992, dha një koncert sinfonik për artëdashësit e kryeqytetit. Dëgjuesit ndoqën me vëmëndje “Koncert për trompë e orkestër” të kompozitorit armen, Haçaturian dhe Sinfoni në Nr.7 të Bethovenit.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare