13 Prill 1962, u vendosën marrëdhëniet diplomatike me Algjerinë

Më 13 Prill 1962, midis vendit tonë dhe Algjerisë, që sapo kishte fituar pavarësinë, u vendosën marrëdhëniet diplomatike dhe konsullore.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare