13 Prill 1952, Pandi Stillu dhe Luhov Kriçko vunë me sukses në skenë “Gjashtë dashnorët”

Në skenën e Teatrit Popullor në Tiranë, më 13 Prill 1952, regjizorët Pandi Stillu dhe Luhov Kriçko, vunë me sukses në skenë “Gjashtë dashnorët” të dramaturgut Aleksej Arbuzov.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare