13 Dhjetor 2007, Vaçe Zela nderohet për kontributin e saj në muzikën shqiptare

Vaçe Zela

Me rastin e 45-vjetorit të Festivalit të Këngës në RTSH, në skenën e TOB-it, më 13 Dhjetor 2007 u organizua koncert festiv dhe ceremonia e dhënies të çmimit special këngëtares së shquar Vaçe Zela, për ndihmesën e veçantë në zhvillimet e muzikës shqiptare dhe për angazhimet e saj në festivalet e para të këngëve në Radio. Me çmime të veçanta janë vlerësuar edhe këngëtarët Myfarete Laze, Sherif Meidani dhe Redon Makashi.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply