13 Dhjetor 1993, në Shqipëri u lejua të shisje dhe të merrje shtëpi me qera

Tirana

Më 13 Dhjetor 1993, u lejua shit-blerja e apartamenteve dhe lëshimi i tyre me qera. Liberalizimi i politikës së strehimit, është pjesa e rëndësishme e reformës për kalimin në ekonominë e tregut.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply