13 Dhjetor 1928, Konventa mbi shërbimin konsullor midis Shqipërisë dhe Greqisë

Shqipëri-Greqi

Më 13 Dhjetor 1928, hyri në fuqi Konventa mbi shërbimin konsullor midis Shqipërisë dhe Greqisë, përfunduar në Athinë, në Tetor të vitit 1926.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply