12 Shtator 1971, u mbajt Kongresi Ndërkombëtar i Bizantologjisë

Bukuresht

Në kryeqytetin rumun Bukuresht, më 12 Shtator 1971, zhvilloi punimet Kongresi Ndërkombëtar i Bizantologjisë, ku morën pjesë me kumtesat dhe diskutimet e tyre dhe studiuesit shqiptarë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply