12 Qershor 1990, shpallet dekreti presidencial për dhënien e vizave

Më 12 Qershor 1990, u shpall dekreti presidencial, “Për lëshimin e pasaportave për jashtë shtetit dhe dhënien e vizave”, që bënte të mundur lëvizjen e lirë të shtetasve shqiptarë jashtë vendit.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply