12 Qershor 1987, vendosen marrëdhënie diplomatike ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Filipineve

Marrëdhëniet diplomatike ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Filipineve, u vendosën, më 12 Qershor 1987.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply