12 Qershor 1924, u krijua shoqëria sportive Ylli i Shpresës Shqiptare

Gazeta “Shqipëria e re”, njoftonte më 12 Qershor 1924, për krijimin në Stamboll të shoqërisë sportive, “Ylli i Shpresës Shqiptare”, ku bënin pjesë anëtarët e kolonisë shqiptare të Stambollit, si dhe nxënësit e Robert Kolegjit Amerikan. Sekretar i Klubit, ishte zgjedhur i sapodiplomuari në Robert Kolegj, Vasil Andoni.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply