12 Prill 1939, u miratua përbërja e qeverisë kuislinge të Shefqet Vërlacit

Më 12 Prill 1939, e ashtuquajtura Asamble Kushtetuese miratoi përbërjen e qeverisë kuislinge me kryeministër Shefqet Vërlacin (ai mbante edhe postin e zëvëndësministrit të Brëndshëm dhe Ministrit të Botores) Ministër i Drejtësise, emërua Xhafer Ypi, Ministër i Punëve të Jashtme Xhemil Dino, Ministër i Financave Fejzi Alizoti, Ministër i Ekonomisë Kombëtare Andon Beça dhe Ministër i Arsimit Ernest Koliqi.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare