Site icon Qendra Mbarekombetare e Koleksionisteve Shqiptare

12 Prill 1925, miting i madh shqiptar në Boston kundër konçesioneve të naftës shqiptare nga qeveria e Zogut

Shqiptarët e Amerikës, më 12 Prill 1925, organizuan një miting në Boston, për të protestuar kundër dhënies së konçesioneve të shfrytëzimit të naftës shqiptare nga qeveria e Zogut, pa pyetur parlamentin e rregullt dhe pa marrë parasysh ofertat më të mira nga kompani të tjera.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Exit mobile version