12 Nëntor 1923, gazeta “Paqja”

Shoqëria e Stambollit

Me nismën e Shoqërisë Shqiptare të Stambollit, me 12 Nëntor 1923, doli numri i parë i së përjavëshmes “Paqja”, gazeta politike, shoqërore, kulturore e letrare me 4 faqe. Atë e drejtonte Xhemal Dibra dhe Nastas Frashëri.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply