12 Maj 1999, u ratifikua “Marrëveshja e kredisë për mbështetjen e shpenzimeve publike”

Më 12 Maj 1999, Kuvendi i Shqipërisë, ratifikoi “Marrëveshjen e kredisë ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe të Shoqatës Ndërkombëtare për Zhvillimin(IDA), për mbështetjen e shpenzimeve publike”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare