12 Korrik 1822, Grigori i IV, apo Dhimitër Gjika hipën në fronin e Vllahisë për të sunduar për 6 vjet

Dhimitër Gjika, apo siç njihet në histori Grigori IV, pinjoll i familjes princërore shqiptare Gjika, më 12 Korrik 1822, hipën në fronin e Vllahisë dhe sundon, deri në vitin 1828.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply