12 Janar 1997, u çel në Prizren ekspozita e piktorit kosovar, Aziz Basha

Aziz Basha

Në Prizren, më 12 Janar 1997, u hap ekspozita personale e akademikut Kosovar Aziz Basha. Piktori u prezantua para shikuesve me punimet e tij në vaj dhe vizatime të realizuara në teknikë të kombinuar. Aziz Basha pjesëmarrës në disa ekspozita individuale dhe kolektive, ka kryer studimet e larta në Degën e Arteve të Bukura pranë institutit Shtetëror Kinematografik të Moskës.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply