12 Janar 1991, u nënshkrua me Bashkimin Sovjetik Protokoll bashkëpunimi

Bashkimi Sovjetik

Në Tiranë, më 12 Janar 1991, midis Qeverisë Shqiptare dhe asaj Sovjetike, u nënshkrua “Protokolli për bashkëpunimin ekonomiko-tregëtar”.

Leave a Reply